Vase Miskina Crnog 2
21000 Novi Sad
Srbija

O nama

 

Vizija

  Naša vizija je da izgradnjom sopstvenog brenda u oblasti robotike i automatizacije procesa i mašina osvojimo i učvrstimo lidersku poziciju na tržištu Srbije i Crne Gore i izađemo na evropsko i svetsko tržište sa priznatim, prepoznatljivim i konkurentnim rešenjima.

Misija

  ICM electronics pruža svojim klijentima najbolja rešenja, u oblasti robotskog pakovanja i paletiziranja kao i u oblasti automatizacije procesa, sa ciljem da se poslovanje kupca učini profitabilnijim i ojača njegova konkurentnost na tržištu.

Vodeći se politikom da kupcu pružimo najveću vrednost kroz:

 - rad uređaja bez servisa,
 - brz povrat investicije i
 - produžen međuremontni period,
 - naša rešenja su sinonim za:
 - pouzdanost,
 - stabilnost i
 - ponovljivost

Politika kvaliteta

  ICM electronics je opredeljen da preko zadovoljnih kupaca ostvari rast i razvoj, obezbedi sigurna i atraktivna radna mesta za svoje zaposlene i sa isporučiocima uspostavi i razvija partnerske odnose.

  Zadovoljstvo kupaca postižemo potpunim ostvarivanjem i prevazilaženjem njihovih zahteva, potreba i očekivanja, integrišući sopstvena znanja, iskustva i sposobnosti u oblasti automatizacije procesa i mašina sa ekspertskim znanjem kupaca u oblasti primene.

  Svojim zaposlenima obezbeđujemo neprekidno stručno usavršavanje kako bi praćenjem svetskih trendova i dostignuća bili konkurentni na tržištu.

  Poštujući sve relevantne odredbe zakona i propisa, u našim rešenjima posebnu pažnju posvećujemo principima zaštite životne sredine.

  Svi zaposleni u ICM-u su obavezni da izgrađuju i održavaju sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 i teže neprekidnom poboljšanju njegove efektivnosti i efikasnosti.