Vase Miskina Crnog 2
21000 Novi Sad
Srbija

YASKAWA, NOVI STRATEŠKI PARTNER

slika
ICM Electronics i Yaskawa Electric su potpisali ugovor o saradnji, čime su dve firme postali strateški partneri na teritoriji bivše Jugoslavije. Kompnija Yaskawa je poreklom iz Japana i specijalizovala se u upravljanju kretanjem. U svojoj ponudi, Yaskawa nudi regulatore frekvencije, servo sisteme kao i industrijske robote Motoman.

Detaljnije...

Skup posvećen primarnom i sekundarnom pakovanju

slika
ICM Electronics i Kliklok International su organizovali skup posvećen primarnom i sekundarnom pakovanju u ICM-ovoj fabrici robotskih linija u Platičevu. Glavni predavač na nedavno održanom skupu je bio Paul Field, menadžer Klikloka za Jugoistočnu Evropu, Bliski Istok i Afriku.

Detaljnije...

Skup posvećen punjenju i paletiziranju džakova

slika
ICM Electronics i Overall Machinery su organizovali skup posvećen punjenju i paletiziranju džakova u ICM-ovoj fabrici robotskih linija u Platičevu.

Detaljnije...

Sajam pakovanja “INTERPACK 2011” Dizeldorf od 12. do 18. maja

slika
Poštovani,
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da nas posetite na predstojećem sajmu pakovanja „Interpack“ koji će se održati od 12. do 18. maja u Dizeldorfu, Nemačka. Kompanija ICM će na pretstojećem sajmu izlagati zajedno sa kompanijom Kliklok iz Engleske.

Detaljnije...

KLIKLOK i ICM zajedno na tržištu

slika
Kliklok International, svetski lider u proizovdnji mašina za pakovanje, i ICM su postigli dogovor o zajedničkom nastupu na tržištu bivše Jugoslavije i zamalja u region (Mađarske, Rumunije i Bugarske). Sporazum podrazumeva zajednički nastup na tržištu kako bi se proizvođačima prehrambenih proizvoda ponudila kompletna rešenja u oblasti primarnog i sekundarnog pakovanja.

Detaljnije...

Prezentacija svetlosnih bezbednosnih zavesa

slika
ICM Electronics je organizovao skup posvećen bezbednosnoj opremi iz oblasti automatizacije u svom pogonu robotskih sistema u Platičevu. Skup se sastojao iz dva dela, teorijskog i praktičnog

Detaljnije...

ICM electronics dobitnik nagrade za investiciju godine

slika
ICM Electronics je dobitnik nagrade za najveću investiciju u 2009. godini. Nagrada je uručena povodom 35. jubileja od osnivanja Regionalne privredne komore Novog Sada i 160 godina od postojanja Komore u Novom Sadu u Kongresnom centru Novosadskog sajma 09. juna 2010. godine.

Detaljnije...

Puštena u rad robotska ćelija za zavarivanje

slika
ICM Electronics je isprojektovao, sklopio i pustio u rad robotsku ćeliju za zavarivanje manjih objekata od inoksa u TIG postupku. Robotska ćelija je isporučena fabrici Stublina gde će se zavarivati brave za vrata i rukohvati.

Detaljnije...

Srpska pamet i u ciglani u sibiru

slika
ICM Electronics radi automatizaciju kompletne fabrike opekarskih proizvoda u Tomsku (Rusija). Inžinjerski tim ICM ima zadatak da automatizuje kompletnu fabriku od unošenja sirove gline u pogon pa do pečenja i sušenja iste, transporta materijala kao i robotskog prenošenja bloka sa jednog transportera na drugi.

Detaljnije...

54 SAJAM TEHNIKE U BEOGRADU

slika
ICM Electronics nastupiće i ove godine na Beogradskom međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća koji će se održati od 11-15. maja 2010. godine u hali 1 Beogradskog sajma.

Detaljnije...