Vase Miskina Crnog 2
21000 Novi Sad
Srbija

ICM na nacionalnom štandu srbije u BiH

slika
Pretsednik Srbije, Boris Tadić i ministar ekonomije, Mladjan Dinkić su posetili štand, ICM Electronicsa za vreme Međunarodnog Sajma Gospodarsva koji se održao u Mostaru od 13. do 17. aprila.

Detaljnije...

Puštena u rad robotska linija za paletiziranje bloka

slika
ICM Electronics je pustio u rad robotsku liniju za razlaganje blokova u fabrici IMN Tulltorja u Landovicama na Kosovu.

Detaljnije...

Skup za zavarivače

slika
Novi Sad, 15. novembar 2009. – ICM Electronics u saradnji sa Trea Tradom će organizovati jednodnevni skup za zavarivače u pogonu ICM-a 15. decembra u 11 časova.

Detaljnije...

Skup posvećen pakovanju

slika
Platičevo, novembar 2009. – ICM Electronics je organizovao skup za kompanije koje u svojim procesima koriste aplikacije pakovanja i paletiziranja u saradnji sa firmom ELMED iz Temerina. Skupu koji se sastojao iz teorijskog predavanja, praktične demonstracije i koktela je prisustvovalo više od pedeset posetioca iz tridesetak kompanija.

Detaljnije...

PACKTECH EXPO BALKAN 2009

slika
Beograd, 23.-26. septembar 2009. – ICM Electronics nastupiće i ove godine na sajmu Packtech Expo Balkan koji će se održati od 23-26. Septembra 2009. godine u hali 1 Beogradskog sajma pod pokroviteljstvom Asocijacije proizvođača i snadbevača ambalaže i mašina za pakovanje Srbije.

Detaljnije...

Dan otvorenih vrata za prijatelje

slika
PLATIČEVO, 20. jun 2009. – Zavarivači iz zemlje i regiona, kao i specijalista za robotsko zavarivanje iz kompanije Froius, su se okupili u fabrici ICM Electronics-a kako bi razmenili svoja iskustva iz oblasti robotskog zavarivanja.

Detaljnije...

Dan otvorenih vrata za novinare

slika
INĐIJA, 24. jun 2009. – ICM Electronics je organizovao Dane otvorenih vrata za noovinare u ciglani u Inđiji gde je pretstavljeno rešenje za robotsko slaganje i razlaganje opekarskih proizvoda.

Detaljnije...

Novi Griper

slika
Platičevo, maj 2009. – ICM Electronics je napravio novi griper koji je dizajniran za prihvatanje i manipulisanje različitih vrsta proizvoda.

Detaljnije...

Trening: Osnove robotskog programiranja

slika
Platičevo, maj 2009. –U ICM-ovoj fabrici robotskih linija u Platičevu održan je trening na temu “Osnove robotskog programiranja” u zadnjoj nedelji maja meseca. Petodnevni trening koji se organizuje za saradnike ICM-a koji koriste robotske linije u svojim procesima ima svrhu da obuči inžinjere kako bi oni sami mogli da otklanjaju probleme koji se najčešće javljaju u proizvodnji i kako bi se maksimiralo korišćenje robotskih sistema u pogonima

Detaljnije...

Uspešan trening

slika
Platičevo, 29. april 2009. – U ICM-ovoj fabrici za robotske linije je održan besplatan kurs za programiranje nove serije Omron-ovih regulatora frekvencije. Kursu su prisustvovali pretstavnici sest domaćih firmi

Detaljnije...

Uspešan trening

slika
Novi Sad, 28. april 2009. – U ICM-ovoj fabrici za robotske linije je održan besplatan kurs za programiranje nove serije Omron-ovih regulatora frekvencije.

Detaljnije...